Januari 2018, tijd om goede voornemens uit te voeren !
Een nieuwe site gemaakt, helemaal door mezelf, blijkbaar moet je als kunstenaar veelzijdig zijn tegenwoordig.
Het is de bedoeling dat ik de bezoekers een beetje warm ga houden met mijn nieuwe creaties in aanloop van een grote tentoonstelling in 2019. Dit samen met mijn neef Chris Fontijn. Zijn prachtige olieverfschilderijen samen met mijn beelden hebben in het verleden al bewezen dat het een geslaagde combinatie kan zijn.

Als je hier een bezoekje brengt, laat dan weten wat je er van vindt, ook of er dingen zijn die ik best zou aanpassen. Dit is ook een nieuwe leerschool voor mij !


January 2018, time to carry out the good intends !
I made a new site , all by myself. As an artist you still have to be able to create new things.
The meaning of all this? To keep the visitor up to date with my new creations for the big exhibition in 2019 together with my cousin Chris Fontijn. His gorgeous oil paintings together with my sculptures are a successful combination.

When you take a visit here, let me know what I can improve on this site, its a new learning process for me! Comments appreciated.


Als je bepaalde wensen hebt inzake een kunstwerk voor jezelf of als geschenk , neem dan contact op. Misschien kunnen elkaar tegemoet komen met ideeën .


Hoofdzakelijk werk ik in steen volgens de "taille directe" methode .
Beeldhouwen in taille directe methode is een techniek waarbij de beeldhouwer rechtstreeks in de steen houwt, soms met een ruwe schets op papier of in klei, maar zonder veel te meten, waarbij het beeldhouwwerk gaandeweg ontstaat. Het voordeel is de spontaniteit en de expressie, het nadeel is de grotere kans op onherstelbare fouten.


De datum van de nieuwe tentoonstelling staat vast ! Van 6 tot 28 april 2019 kan ik jullie terug welkom heten in Huis Hellemans te Edegem.
Samen met Chris Fontijn maken we er terug een zinnenstrelend gebeuren van !


New exhibition !
From 6 to 28 april 2019 i will invite you at Huis Hellemans , Edegem.